Over

Ok misschien niet vanaf het moment dat ik kon lopen, maar wel vanaf jongs af aan heeft het me gefascineerd wat mensen motiveert. Hoe de één, zonder ogenschijnlijke reden, vol zelfvertrouwen het leven tegemoet ziet. Terwijl de ander, met alle redenen van de wereld om trots op te zijn, aarzelend het toneel betreedt.

Terugkijkend had ik me wellicht kunnen storten op een opleiding psychologie. Dat heb ik niet gedaan. In plaats daarvan heb ik in de loop van mijn carrière in international business en online marketing ervaring opgedaan als o.a. NLP trainer, manager en coach.

Als het klopt wat Oscar Wilde ooit zei, namelijk “Ervaring is simpelweg de naam die we geven aan onze vergissingen.”, dan heb ik aan ervaring in ieder geval geen tekort.

En het is met die ervaring dat ik besloten heb op Durfjezelftezijn.nl praktische tips en inspiratie te bieden voor mensen die er naar uitkijken om ook, zonder ogenschijnlijke reden, vol zelfvertrouwen het leven tegemoet te zien.

Thijs

Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive. Howard Thurman